První pomoc nejen při hubnutí

Zeštíhlovací proces vyžaduje úpravu jídelníčku a konzumaci většího množství zeleniny. Tuto změnu však mohou provázet nepříjemné zažívací problémy. Nejčastěji je to nafouknuté břicho v důsledku vyššího příjmu vlákniny. Nezoufejte a hlavně se nevzdávejte, řešení je snadné.

Zažívací problémy jsou v naší společnosti choulostivým tématem. Mluvit o nepříjemných pocitech v břiše není běžné, přestože podobné problémy spojené s trávením zná důvěrně více než 80% lidí. Jejich hlavní příčinou je hektický životní styl, nepravidelné stravování, stres a nízká kvalita potravin.

Podobné problémy vznikají také při nedostatečné produkci trávicích enzymů, při oslabení některého z orgánů zažívacího traktu a také při zmíněných dietách a změnách jídelníčku. Důsledkem může být např. špatné vstřebávání živin, předčasná vyčerpanost organismu, únava, špatné soustředění, nadváha…   

Důležitou roli hrají enzymy

Zdravé trávení je rozhodující pro dobrou fyzickou i psychickou kondici. Většina lidí si už bohužel na problémy spojené se zažíváním zvykla a bere je jako běžnou součást každodenního života. Dokážete si představit, že si můžete každé jídlo skutečně užít, nebýt nafouklí, pravidelně chodit na toaletu a prostě se cítit v pohodě?

Dobré jídlo je zážitek a radost. Abyste si ho užili, a aby zároveň přineslo užitek pro vaše zdraví a dodalo každé buňce těla správnou energii, stojí za to trávení podpořit. Ideálním pomocníkem vám bude přírodní výživový doplněk GASTRONUT® Mg Plus, který obsahuje kurkumu dlouhou, mátu peprnou a zeměžluč lékařskou, jejichž účinky přispívají k podpoře normálního trávení. Máta peprná dále příznivě působí proti nadýmání a podpoří normální činnost zažívacího traktu a střev. Tento jedinečný komplex účinných látek podpoří vaše zažívání při změně jídelníčku, dietě, cestování, stresu, či v období oslav.

 

V čem je Gastronut výjimečný?

  • Obsahuje optimální spektrum 7 trávicích enzymů: amylázu, celulázu, laktázu, lipázu, proteázu, papain a bromelain, které jsou 100% neživočišného původu
  • Narozdíl od enzymů získaných ze slinivky prasat a hovězí krve je toto spektrum rezistentnější k žaludečním kyselinám a aktivnější v širším rozsahu pH (3,5–8,0) a při teplotě 35–40°C
  • Jeho součástí jsou bylinné extrakty, které po staletí používají bylinkáři (kurkuma dlouhá, máta peprná, zeměžluč lékařská, jehlice trnitá)
  • Přírodní výtažky obsahují vždy maximální koncentraci účinných látek

← Zpět na blog